Nepodceňujte bezpečnostní značení na pracovišti

Posted in Ostatní

O nehodách, které se staly během činnosti na pracovišti slýcháme každou chvíli. Často se stávají ve velkých skladech, kde se lidé potkávají s obrovskými náklady. A bez bezpečnostního značení se nehoda může stát. Je to ale úplně zbytečné. Přitom i s tím nejjednodušším značením by se mnoha takovým nehodám dalo snadno zamezit. Pokud o značení pochybujete, máme pro vás pár důvodů, proč o něm začít vážně přemýšlet.

Konec bloudění, pořiďte si orientační systém

Posted in Ostatní

Zažili jste někdy situaci, kdy jste potřebovali najít určitý obchod nebo kancelář ve velkém obchodním centru? Řekl bych, že to není žádnou výjimkou a tuto situaci si prožil nesčetněkrát každý. Pocity každého jedince jsou smíšené, ale v některých případech se může stát, že člověk po několika marných pokusech přestane hledat a daný obchod nebo kancelář nenavštíví. Tento článek je adresovaný vlastníkům nebo správcům těchto velkých komplexů, kteří by si měli uvědomit, že díky nedostatečnému orientačnímu systému mohou ztrácet zákazníky.

Hydraulické komponenty od MHI Servis

Posted in Ostatní

Říká Vám ještě stále něco fyzika? Ano, správně, takové ty nudné hodiny, které jste trávili na základce a učili jste se nazpaměť různé Newtonovy zákony a jiné potřebné věci, které jste tehda tak vůbec nebrali. Dnes tady bude řeč o hydraulice a hydraulických systémech.